Studier redan till våren?

Det går fortfarande att söka till Andrew College som erbjuder ett förmånligt akademiskt stipendium på USD 8000 för läsåret 2016.

Här studerar du de två första åren och kan sedan enkelt transferera till ett universitet för att uppnå din Bachelor´s Degree.

Andrew College är ett tvåårigt college som ligger i Cuthbert, Georgia och som inriktar sig på att ge en bred utbildning i de flesta basämnen och färdigheter. Detta ger en bra bas för fortsatta studier med special-inriktning. Colleget är lantligt beläget i Cuthbert, Georgia och strävar efter en familjär stämning i förhållandet mellan lärare och studenter. Här får du en varsam start på dina studier utomlands. Klasserna är små, vilket gör att du inte riskerar att försvinna i mängden och hamna efter i skolarbetet. Colleget har transfer agreements med ett antal universitet som du enkelt kan transferera till då du känner dig redo för större utmaningar.

Andrew College erbjuder ett förmånligt stipendium på USD 8000 per läsår, vilket gör att du har råd med samtliga skolavgifter, mat, böcker och boende om du samtidigt ansöker om bidrag och lån från CSN.

Nyfiken? Kontakta oss redan idag!

andrew_collage