COLLEGE SERVICE
Vi som grundat College Service heter Annelie Möllenhoff och Lotta Manntz. Vår passion är att hjälpa svenska ungdomar som vill ta steget till andra sidan Atlanten och studera i USA. Vi brinner för att ge dig denna fantastiska möjlighet som ger dig erfarenheter för resten av ditt liv. Du får uppleva äkta amerikanskt collegeliv, träffa och skapa kontakter med studenter från alla världens hörn, spetsa ditt CV som när du återvänder hem ger dig ett försprång på arbetsmarknaden. En upplevelse du bara inte får missa!

Jag heter Annelie och började i denna fantastiska bransch år 2001 på Myplanet Education (idag Kilroy Education). Därefter fortsatte jag som Manager för Higher Education på Blueberry World Wide.

Under årens lopp har jag hjälpt hundratals svenska studenter med att uppfylla sin dröm att studera utomlands i länder som Australien, Nya Zeeland, England, Italien, Spanien och framför allt USA.

Jag har etablerat nära kontakt med utländska universitet/college samt även besökt ett flertal skolor världen över. Det är alltid lika roligt att träffa återvändande studenter och höra om deras upplevelser och även se hur mycket de utvecklats, inte minst på det personliga planet.

Jag heter Lotta och började min bana i denna fantastiska bransch år 2011 genom att hjälpa min egen son, golfspelaren Linus Manntz med sin ansökningsprocess till ett amerikanskt college.

En invecklad och omfattande process som inte bara innebar själva ansökan till skolan utan även att göra amatörregistreringen samt hitta ett college som erbjöd Linus ett fint stipendium enligt hans idrottsliga och akademiska förutsättningar.

Linus började studera på ett Junior College och transfererade därefter till ett 4-årigt college där han examinerades med sin Bachelor´s Degree. Idag är Linus PGA-registrerad och satsar hårt på att kvalificera sig till Challenge Tour.

College Service har valt att enbart fokusera på studier i USA. Vi erbjuder produkter för ungdomar som vill ta sig “Over There” och utforska studiemöjligheterna där på andra sidan Atlanten. Detta gör vi dels genom att hjälpa dig som är duktig idrottare att hitta ett så förmånligt idrottsstipendium som möjligt som överensstämmer med dina förutsättningar, både idrottsligt och akademiskt. Vidare representerar vi ett antal olika college/universitet i USA för dig som är vanlig student (inte idrottare) som är intresserad av att studera i USA.

Vi har mer än 20 års erfarenhet av utlandsstudier. Vi engagerar oss i dig som enskild student och informerar dig genom hela ansökningsprocessen med allt vad den innebär såsom ansökningshandlingar, eventuella språktester, antagningsprov, studentvisum, CSN, försäkring, boende mm.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri rådgivning!

info@collegeservice.se
08-580 390 96