top of page

IDROTT & STUDIER PÅ COLLEGE I USA

Studera i USA

Vi på College Service har mer än 20 års erfarenhet av utlandsstudier, och hjälper dig att hitta ett så bra stipendieerbjudande som möjligt enligt dina förutsättningar, både idrottsligt och akademiskt. Vi engagerar oss i dig som enskild student och informerar dig genom hela ansökningsprocessen med allt vad den innebär såsom ansökningshandlingar, eventuella språktester, antagningsprov, studentvisum, CSN, försäkring, boende mm. 

Aktuellt på College Service

Processen - Så går det till

1.

Kontakta oss för en inledande kostnadsfri rådgivning där vi noggrant utvärderar dina möjligheter och förutsättningar, både vad gäller den idrottsliga såväl som den akademiska delen.

2.

Anlita College Service för att hjälpa dig i hela processen med att kombinera idrott och studier på college. Du får vårt startpaket med all nödvändig information för att starta i gång processen.

3.

Du förser oss med din bakgrund samt nuvarande status, både idrottsligt och akademiskt.

4.

College Service sätter ihop din unika profil, och kartlägger universitet/college som går i linje med just dina förutsättningar, och sätter dig i kontakt med coacher som är intresserade av din profil. Vi vägleder dig sedan i dialogen med coacher.

5.

Du tar beslut om vilken skola och vilket erbjudande som bäst passar dig, med hänsyn till sportsliga, akademiska och ekonomiska faktorer.

6.

College Service vägleder dig vidare med alla de praktiska förberedelser som krävs för att du ska kunna påbörja dina studier i USA.

7.

Du tar flyget till USA för ett stort äventyr och ett nytt kapitel i ditt liv som Student Athlete.

Kontakta oss för studier i USA!

Varmt välkommen att kontakta oss på College Service så hjälper vi dig med att kombinera idrott och studier på college i USA.

Maila oss

Ring oss

08-580 309 96

Tack för ditt meddelande!

bottom of page