Emma – golfstipendium i North Carolina & Kalifornien

Emma hopp

Jag heter Emma och kommer från Gävle. I augusti 2016 fick jag chansen att uppfylla min dröm om att åka till college i USA och spela golf. Allt detta tack vara hjälpen från College Service. Jag började på ett college i North Carolina och efter två år gjorde jag en transfer till ett universitet i Kalifornien. Jag har verkligen utvecklats under mina år på college.

Lärarna på universiteten ställer gärna upp och hjälper mig efter lektioner och är extra hjälpsamma när man missar lektioner pga golftävlingar, vilket är något som verkligen har hjälpt.

Trots det höga tempot i skolan så har jag mycket tid över för min golfsatsning. Mitt golfspel har även utvecklats väldigt mycket medan jag har varit här i USA. Jag har blivit rikare på erfarenheter då jag fått möjlighet att tävla på collegenivå och fått möjligheten att spela på olika typer av banor än vad jag är van vid att spela på hemma i Sverige.

Här i USA är de allra flesta väldigt öppna och lätta att prata med. Det är lätt att skaffa nya vänner och amerikanska familjer har tagit emot mig under deras stora högtider så att jag fått möjligheten att uppleva det mesta av USA: Det har både varit väldigt spännande och lärorikt. Jag trivs väldigt bra här på andra sidan Atlanten och skulle inte tveka att ta samma beslut om att åka över havet för att studera och spela golf i USA!