Andreas – golfstipendium i Georgia & Florida

Andreas Tancred

Boca Raton, Florida – Lynn Universitys Andrew Danna, huvudcoach, meddelar att svenska golfspelaren Andreas Tancred har signat med skolans golflag inför hösten 2015.

“Jag är mycket glad över att Andreas Tancred kommer att spela för oss nästa höst. Han är en mycket speciell ung man som har en stor talang för spelet, men jag är särskilt fascinerad av den positiva progression och utveckling han har visat i USA sedan hans juniorgolf-dagar i Sverige “, säger Danna. “Han är också en duktig student, vilket jag tror spelar en stor roll i hans framgång på golfbanan. Andreas kommer att bli en bra tillgång för vårt herrlag här på Lynn University.”

Andreas är en av de bästa golfspelarna i National Junior Collegiate Athletic Association (NJCAA) och rankas som den bästa spelaren i sin region och som femte bästa spelaren i hela landet.

I slutet av höstsäsongen 2014 scorade Andreas från Stockholm 70,75 i genomsnitt över tre turneringar och låg på 14:de plats på Golfstats Top-100 NJCAA. Andreas absoluta toppresultat blev på Invitational Dale Dover där han lyckades med en delad 1:a plats med scorerna 69-73-66 för totalt 54 hål med 208 slag. Andreas Tancred kommer att tillhöra ett av de bästa collegelagen i landet för säsongen 2015/2016.